The Pink Grapefruit

Jag har skaffat Youtube-kanal!
 
Jag har länge, väldigt länge faktiskt, funderat på att starta en Youtube-kanal. Inte i form av en vlogg-kanal eller liknande, utan en kanal där jag lägger upp receptfilmer på DIY-smink och lite livsstilsrelaterade grejer. Tidigare har jag lagt upp filmer på kanaler som jag delat med andra, eller på min privata, men nu har jag alltså tagit steget och skapat en ny kanal som helt och hållet är dedikerad till sådant jag vill dela med omvärlden.
 
Kanalen kommer att vara på engelska då jag inte vill begränsa mig till endast svenska tittare. Syftet är att fler ska finna inspiration och upptäcka naturlig hudvård och annat som jag kommer att lägga upp. Hittills har jag bara lagt upp foundationreceptet, men det kommer snart två recept till och förhoppningsvis någon film från min USA-roadtrip och höstens kommande resa.
 
Vi får se hur det hela utvecklas och vilken form det kommer att ta. Så in och prenumerera! Klicka på bilden ovan eller HÄR.
 
 
Ändrade sommarplaner (igen)
Min sommarledighet har fått ett ganska abrupt slut. Jag blev erbjuden ett sommarjobb som börjar redan nästa vecka, och då detta jobb är så hektiskt och intensivt lär det inte bli mycket uppdatering här tyvärr. Jag har tänkt starta en kanal på Youtube med recept och annat, men det projektet får nu alltså också pausas lite. Det handlar om ca 6 veckor, men det kan hända att det kommer upp något inlägg här lite då och då.
 
På grund av förändrat hälsotillstånd fick jag tacka nej till sommarjobbet. Det är givetvis tråkigt att det blev så, men samtidigt måste jag sätta mig själv och mitt välmående framför pengar. Har man någon gång varit utbränd så vet man hur viktigt det är att lyssna på kroppen. Pengarna jag tjänade på detta skulle gått till en större resa nästa år, men vi väljer nu istället att göra en Sverige- och Norgeresa i höst. Vilket jag ser fram emot enormt mycket! Jag har aldrig varit längre upp än Stockholm, så det ska bli spännande att se vad vårt land har att erbjuda en naturälskare som mig.
 
Mitt foundationrecept finns nu för övrigt hos Organic Makers, så vill ni blanda foundation hittar ni alla ingredienserna där. Det kommer två receptfilmer till som jag har gjort, och jag kommer då självfallet att lägga upp dem här också, så håll utkik!
Att restaurera en stringhylla
Sambon ärvde en gammal stringhylla för många år sedan, och denna har fått stå i ett förråd i hans barndomshem i flera år eftersom vi inte haft utrymme för den innan. Men i veckan körde han hit den och vi insåg att den var i sämre skick än än vi trodde. Vi skaffade teakolja, någon ny skruv och fint sandpapper och påbörjade uppfräschningen. Det var faktiskt inte svårt alls att få den att se fin ut igen. Det svåra var att få ihop den efteråt. Jag vet inte om det var för att den hade stått i ett förråd så länge, men det var som att metallen hade böjt sig så att den inte ville sitta ihop som den skulle.
 
 
Efter mycket slit lyckades vi dock få ihop den, och nu har den fått ersätta en stor svart bokhylla som stod här innan. Visst blev det snyggt? Jag är i alla fall mycket nöjd!