The Pink Grapefruit

DIY-smink på gång
Det var ju ett tag sedan jag la upp receptet på foundation, och jag har länge planerat att göra fler grejer, men tiden har inte räckt till. Nu är jag dock igång igen, och faktum är att jag har ett nytt recept på G som jag tror kan bli hur bra som helst. Jag hade produkten på mig idag och måste säga att den höll väldigt bra. Det är egentligen två produkter i ett, vilket jag gillar då jag försöker minimera antalet produkter jag har och använder.
 
I flytten insåg jag att jag har så ofantligt mycket grejer, och jag kan inte riktigt förstå hur jag fick plats med allt på 27 kvadrat. I nya lägenheten har vi lyckats fylla alla skåp och garderober från golv till tak, utan att köpa något nytt.
 
Den nya lägenheten är tre gånger så stor.
 
Jag lyckades alltså på 27 kvadrat klämma in saker som med nöd och näppe får plats på 76 kvadrat. Det är imponerande. Och skrämmande. Förhoppningen är att jag kan sälja av mycket på någon loppis eller liknande.
 
Men nog om det. Sminkreceptet kommer så småningom när jag testat det ordentligt och har tydliga mått. Eventuellt kommer det också detaljbilder från nya lägenheten med före- och efterbilder. Vi får se!