The Pink Grapefruit

Tips! 28 illustrerade affischer med djurtema
 
Idag tänkte jag dela med mig av ett supertips till er som letar efter något att pryda väggarna med där hemma. Observera att detta inlägg INTE är sponsrat.
 
För några månader sedan var jag inne i en bokhandel och fick syn på en bok med en underbart fin illustrerad framsida. Boken heter Botanicum och innehåller bilder på växter av illustratören Katie Scott. Det slog mig direkt att dessa illustrationer skulle vara snygga på väggen, men då boken var ganska dyr och det kändes lite sådär att köpa den för att sedan riva ut sidorna, gick jag därifrån tomhänt.
 
När jag kom hem och googlade på illustratören fann jag att hon även illustrerat en bok med djurtema, Animalium, och att denna finns som poster book. Alltså en bok som innehåller 28 affischer som är lätta att riva ut och hänga på väggen. Denna bok kostar under 150 kronor och finns både på Bokus och Adlibris.
 
Man får alltså 28 fina affischer för under 150 kronor, rena kapet!
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan tänka mig att dessa är superfina i ett barnrum! Gillar man inte djur (hur man nu inte skulle kunna göra det) så släpps Botanicum Poster Book snart.
Spara
Spara
Spara
Spara
#1 - Saras serieblogg

UNDERBART tips! Älskar djur och mystik. Ska köpa boken! Behöver prydnad till mina väggar.

Svar: Gör det! Den är superfin :)
The Pink Grapefruit

#2 - Sandra Rosén Dahlgren

Coola! Inte riktigt min stil men jag tycker att dom är väldigt fina ändå! :)