The Pink Grapefruit

5 saker om mig
 
I brist på annat och då jag har väldigt mycket att göra just nu så kommer här lite random fakta om mig.
 
- Jag är motsatsen till hoarder. Jag får på riktigt ångest när det är för mycket grejer runt mig, även om det bara är tillfälligt, som när jag tar fram studiolamporna, stativ och kamera för att spela in något. Helst ska det göras snabbt så att jag kan plocka undan allt igen. En av mina favoritsysslor är att gå igenom lägenheten och göra mig av med saker som jag tycker tar onödig plats och som jag inte vill ha längre. Jag har fått en vana att titta på minimalistvideos på nätet som (tyvärr) får mig att vilja göra mig av med fler saker hela tiden. Jag börjar inse att det kan bli ett problem.
 
- Jag tycker om kallt kaffe. Då menar jag inte iskaffe (det är också gott), utan jag menar kaffe som man bryggt för flera timmar sedan och som bara stått i kaffepressen/kaffekannan sedan dess. Jag dricker varmt kaffe också, i alla fall nu på vintern, men generellt är jag mer av en te-person.
 
- Min favoritmat är potatis med blandade grönsaker i ugn. Helst ska det vara potatis, morötter, lök, zucchini, champinjoner, vitlök och kidneybönor. Detta äter jag med massor av Herbamare och Oatly ifraiche. ÄLSKAR det!
 
- Jag brukade vara seriöst beroende av choklad. Jag kunde börja skaka av abstinens om jag inte hade choklad hemma. Men sedan jag blev vegan äter jag det väldigt sällan, förmodligen för att den enda chokladen jag åt förut var Marabou, och Marabou har inte en enda vegansk choklad i sitt sortiment (!!!).
 
- Jag hatar vintern. Inte för att det är kallt och grått, utan för att det är influensatider. Helst skulle jag bara låsa in mig här hemma mellan november - mars för att undvika smittor. Jag håller andan när någon på bussen/tåget nyser eller hostar och avlägsnar mig snabbt från platsen. Seriöst, varför nyser folk I HANDEN?? Och hostar RAKT UT?! Jag tvättar händerna så fort jag tagit i ett handtag eller något annat som kan vara kontaminerat.
#1 - Jennie

håller med om punkten med choklad - sedan jag blev vegan har jag ätit en chokladkaka i månaden ungefär (hur jag har lyckats överleva är fortfarande ett mysterium hahah). hoppas marabou fixar en vegan-choklad snart!!

Svar: Haha, ja visst är det märkligt? Fast det är å andra sidan kanske bra att man äter mindre choklad, det är ju inte kul att vara beroende av något.
The Pink Grapefruit