The Pink Grapefruit

Weleda
 
Hösten är här, och med det kommer den kalla luften. Om man som jag har problem med torr hud, är det läge att bunkra upp med bra krämer och oljor som håller huden återfuktad hela hösten och vintern. Ett av mina favoritmärken är schweiziska Weleda.
 
Weledas produkter innehåller råvaror som till 78 % kommer från certifierade ekologiska odlingar, biodynamiska jordbruk och kontrollerade insamlingar av vilda växter. Man har en stark hållbarhetsprofil där man inte bara tar hänsyn till miljöaspekten, utan också den sociala och ekonomiska hållbarheten. Detta har gjort att företaget har vunnit flertalet priser på Sustainable Beauty Awards för sitt engagemang och hållbarhetstänk.
 
Jag använder dagligen krämen Wild Rose i ansiktet, och när kylan kommer och mina händer täcks av torra hudflagor, tar jag fram handkrämen ovan med havtorn. Den doftar friskt och syrligt och håller mina händer mjuka och lena.
 
Båda produkterna jag nämner ovan innehåller bivax, och är alltså inte veganska. Då jag själv äter honung är detta för mig inte någon deal breaker, men om detta är något man vill avstå ifrån kan jag rekommendera Weleda Almond Sensitive Hand Cream istället.
#1 - Jessica Högberg

vilket fint tips!

#2 - Maggiesskafferi

Tack så mycket för tipsen! Jag blev vegan för två månader sedan. Det är inte bara maten som är ny för mig utan även hudvård och smink:) Jättekul att få veta mer om detta:) Tack!